piektdiena, 2016. gada 26. februāris

Foto ieskats Dabas akadēmijas pasākumā "Tauriņu dejas"

Jaunā cikla “Dabas akadēmija” otrais pasākumu "Tauriņu dejas" pavadījām ļoti skaisti. Entomoloģijas ekspozīcija piedzīvoja daudz interesenta - Nikolaja Savenkova lekcija izprovocēja jautājumu jūru un DjMonsta mūs visus iedvesmoja!

Koncertsaruna bija veltīta tematiskajai “Dabas krāsu” līnijai - iespējai dziļāk ielūkoties dabā un mūzikā, saskatīt vissmalkākās detaļas, kas parādās dabas un mūzikas pasaulēs. Tikāmies ar Latvijas vadošo tauriņu pētnieku, vairāku jaunu sugu atklājēju Nikolaju Savenkovu. Viņš aizrautīgi stāstīja par piedzīvojumiem Zviedrijā un Norvēģijā, iedvesmoja mūs ar fantastiskiem dabas skatiem.
Nikolajs Savenkovs

Uldis Cīrulis (Dj Monsta)
 Uldis Cīrulis (Dj Monsta) - viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas dīdžejiem, elektronikas un scratch meistariem, kuram ceļojumos vienmēr līdzi ceļo diktofons. Pasākumā arī viņam bija jāatbild uz jautājumiem par saviem iedvesmas avotiem un dīdžeja profesiju.

Uldis Cīrulis (Dj Monsta) darbībā
Diāna Meiere un Nikolajs Savenkovs
"One wolf" pārsteigums tauriņu pētniekam
Pārsteigums no Latvijas modes zīmola "One wolf" bija PĀRSTEIGUMS arī mums un jo sevišķi tauriņu pētniekam Nikolajam. Sakām lielu paldies!

Prieks, ka arī bērnu stūrītis pelnīja nedalītu uzmanību no jaunākajiem apmeklētājiem. Te arī rezultāti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru